Sig Sauer - 1911 Spartan med Blowback - 4.5mm BB

På lager
SKU
SIG-1911-177-S
Tilbudspris 1520,10 Vanlig pris 1689,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Denne pistolen her er rett og slett bare helt rå! Både på utseende, byggekvalitet og ytelse!

Denne Spartan utgaven av Sig Sauer sin 1911 modell er virkelig en fryd for øyet! Det er en 1:1 skalas replica av den orginale 1911 Spartan Center-Fire pistolen og her har de virkelig gått inn for ypperlig etterlikning. Da denne er utstyrt med en hardtslående blowback og er laget i fullmetall gir den deg virkelig realisme når du bruker den. Pistolen her er ypperlig til å bruke til trening både for nybegynnere og viderekommende.

Ser vi nærmere på utseende så finner du en helt unik bronsefarge likt det den orginale modellen kommer med, i tillegg er det avbildet en Spartan hjelm på grepet med de greske ordene som ble uttalt av Spartan kongen Leonidas "Molon Labe"("Come and take them") på både grep og slide. Andre kjekke ting du finner på denne Spartan modellen er "skeletonized" hammer og avtrekker, og hvite "lett å se" dot sikter. En 21mm rail hvor du kan feste taktisk utstyr finner du også under løpet. Pistolens 16 skudds magasin gjør at du slipper å lade om like ofte som på orginalen og gjør det enda kjekkere å trene.

Denne 4.5mm BB luftpistolen drives av en 12g Co2 patron som settes inn i pistolgrepet. Det er en så nær eksakt kopi av orginalen som du får det, og med en identisk vekt gir det deg både følelsen og håndteringen som orginalen. Pistolen er semiautomatisk, noe som vil si at du kan skyte like raskt som du klarer å trekke av, i tillegg har den en kraftig og god Blowback. Magasinkapasiteten på denne pistolen er på 16 skudd.

En utrolig flott pistol med et virkelig unik finnish som garantert vil vekke oppmerksomhet! 

 

Her er en liten video av pistolen:

 

I

 

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
KAMPANJE
Sig Sauer - 1911 Spartan med Blowback - 4.5mm BB Sig Sauer - 1911 Spartan med Blowback - 4.5mm BB Sig Sauer - 1911 Spartan med Blowback - 4.5mm BB Sig Sauer - 1911 Spartan med Blowback - 4.5mm BB
Sig Sauer - 1911 Spartan med Blowback - 4.5mm BB

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.