Legends Peacemaker .45 - Expendables Edition - Softgun Revolver

På lager
SKU
2.6355
1799,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Nå får du denne populære revolveren som en Custom airsoftutgave som du før har sett i hendene på Sylvester Stallone i Expendables filmene!

Den orginale revolveren ble designet for det amerikanske kavaleriet av Colt’s Manufacturing Company og tatt i bruk fra 1873. Historisk sett var Colt Peacemaker den mest profilerte av de revolvere som ble benyttet i den "Ville Vesten". Utviklingen startet i 1871, og ble sent ut til kavaleriet i november 1872 for testing. Etter testing og sammenligning med andre våpen, plasserte forsvaret i 1873 en ordre på åtte tusen våpen. En rekke av ville vestens markante personligheter på begge sider av loven har benyttet seg av Colt's SAA revolver blant annet: Bat Masterson, Doc Holliday, John Wesley Hardin, Wyatt Earp, Billy The Kid og Pat Garrett.

Denne 6mm airsoftutgaven av denne klassikeren er en ombygd utgave som er helt lik den du finner i hendene på Sylvester Stallone i Expendebles filmene. Som den ekte revolveren går heller ikke tønnen på denne ut. Hver patron lades enkeltvis inn i ladehullet på høyre side av cylinderen. Dra hammeren halvveis bak, deretter roterer du tønnen og setter inn en ny ladet patron. For å fjerne en tom patron gjør du akkuratt det samme motsatt vei og presser på utløserstangen. 

Custom utgaven her er perfekt for spesialister og quick-draw experter. Den kommer med et 3.5" løp og uten sikter som uansett bare ville ha kommet i veien når du skyter på korte avstander(Stalone trenger jo ikke sikte inn, han treffer uansett). Revolveren kommer også med en spesialformet hammer som gjør den ekstra lett å dra raskt opp.

En virkelig tøff og flott revolver som passer like bra til samlere som til de som ønsker å trenge på quick-draw eller bare ha et dødskult backupvåpen!

Utgangshastighet på 140mps/460fps!


Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Drivkraft 12g co2 patron
Blowback Nei
Lengde 226mm
Løpslengde 90mm
Magasinkapasitet 6skudd
Utgangshastighet 140mps/460fps
Kaliber 6mm Softgunkuler
Hop-Up Ja, fast
Rail Nei
Vekt 866g
Type Softgun
Skuddmodus Semiauto
Energi i Joule 2J
Legends Peacemaker .45 - Expendables Edition - Softgun Revolver Legends Peacemaker .45 - Expendables Edition - Softgun Revolver Legends Peacemaker .45 - Expendables Edition - Softgun Revolver
Legends Peacemaker .45 - Expendables Edition - Softgun Revolver

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.