G&G CM16 Carbine DST - PAKKE

På lager
SKU
EGC-16P-CAR-DNB-ECM
2390,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Tan CM16 med batteri og lader!

Flott airsoft rifle for deg som vil komme raskt i gang med det du trenger! CM serien til G&G passer de fleste og tilbyr solid innmat til en finere pris. Med denne pakken får du mye for pengene!

Combat Machine serien fra G&G er en serie med robuste, gode rifler designet utelukkende for å gi gode og verdige rifler til en svært rimelig pris! Dette gjør de ved å lage kropp i kvalitetsplast for å få ned kostnadene, mens innmaten er av typen som står i dyrere rifler. Combat Machine riflene er en billig inngangsbillett til airsoftsportens fantastiske verden eller en rimelig backuprifle med god ytelse!

CM16 Carbine DST modellen er blitt designet etter den tradisjonelle M4A1 riflen med et 368mm langt ytterløp, ribbet handguard, avtakbart bærehåndtak(Carry Handle) og en 6 posisjons innskyvbar kolbe. Du vil finne bærehåndtaket utstyrt med to skiftbare baksikter også kalt "dual aparture rear sight" med et stort og et lite hull som du bruker utifra hvor langt borte målet er. Baksiktet er også fullt justerbart, både sidelengs og opp og ned. Om du tar bort bærehåndtaket vil du få frem en 21mm rail som du kan feste rødpunktsikter eller kikkertsikter på om du ønsker det.

En flott rifle med et klassisk utseende og god innmat.

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Drivkraft Batteri
Blowback Nei
Lengde 780-880mm
Løpslengde 357mm
Magasinkapasitet 450skudd
Utgangshastighet 115mps/380fps
Kaliber 6mm Softgunkuler
Hop-Up Ja, justerbar
Rail 21mm
Vekt 2500g
Type Softgun
Skuddmodus Semiauto, Fullauto
Energi i Joule 1.2
G&G CM16 Carbine DST - PAKKE

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.