Ekol ASI Submachine Gun

På lager
SKU
ASI
2990,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Den RÅESTE startpistolen på markedet! Med fullauto og 25 skudds magasin!

Denne råtassen av en startpistol kommer med både fullauto og semiautofunksjon. Noe som gjør at den tømmer 15 skudd på 1.5 SEKUND! Rett og slett noe av det råeste du kan komme borti innen startvåpen! Utseendemessig kan den ligne litt på en taktisk utgave av den kjente UZI modellen med samme størrelse og vekt.

Kvalitetsmessig er denne startpistolen utrolig bra. Skallet på pistolen er laget i meget slitesterk polymer mens på innsiden finner du en full metals Ekol Jackal. Følelsen når du holder denne i hendene samt utseende gjør at det er vanskelig å forestille seg at den har et polymerskall!

Denne pistolen er perfekt til å bruke når du trenger realismen til en ekte pistol uten faren med å bruke vanligge kuler. Det gjør denne ypperlig til sikkerhetskurs og hundetrening så vell som teater og film.

Slik fungerer den: Trekk sleiden tilbake for å lade det første skuddet. Trykk i vei! Når det siste skuddet er avfyrt låser sleiden seg tilbake akkurat som en original skarp pistol. Tomhylsene blir blåst ut av av kammeret. Denne start pistolen og alle andre som vi selger, er plugget igjen i løpet og stikkflammen går ut på toppen. Det går ikke an å modifisere dem til å skyte skarp ammunisjon.

*****************************************

Startpistoler går under våpenloven selv om det er 18års grense. Det betyr at du kun skal skyte det på egnede områder f.eks en skyteklubb. Hvis våpenet skal transporteres fra A til B skal dette gjøres på en sikker måte. Det skal ikke være blankskudd i magasinet og magasinet skal være ute av våpenet. Det skal transporteres forsvarlig i en koffert eller lignende. Den skal absolutt ikke bæres på kroppen. Skyting i uegnede områder som boligområder etc. kan føre til straff iflg. Våpenloven.

****************************************

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Kaliber 9mm PAK
Lengde 345mm
Vekt 1560g
Magasinkapasitet 15/25skudd
Skuddmodus Fullauto
Ekol ASI Submachine Gun Ekol ASI Submachine Gun
Ekol ASI Submachine Gun

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.