Zoraki - R1-6 Startrevolver 9mm PAK - Shiny/Wood

Utsolgt
SKU
R1Shiny6
1699,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

En stor og flott startrevolver med hele 6" løp som kan skyte både 9mm PAK og 9mm .380 blankskudd!

Denne startpistolen er produsert av velkjente Zoraki som har holdt på med startvåpen siden 1991 og er et av de mest annerkjente navnene innen startvåpen. Pistolen er bygd utrolig solid og alt er i metall med untak av grepet som er i imitert tre. Revolveren har samme størrelse som orginalen og vekten er ypperlig på den her! Den bruker vanlig 9mm PAK eller 9mm .380 blankpatroner og smeller utrolig høyt.

Denne revolveren er perfekt til å bruke når du trenger realismen til en ekte pistol uten faren med å bruke vanligge kuler. Det gjør denne ypperlig til sikkerhetskurs og hundetrening så vell som teater og film. R1-6 modellen kommer i en stor og god plastkoffert med skumgummi på innsiden for å bekytte den under transport.

Det går ikke an å modifisere dem til å skyte skarp ammunisjon.

*****************************************

Startpistoler går under våpenloven selv om det er 18års grense. Det betyr at du kun skal skyte det på egnede områder f.eks en skyteklubb. Hvis våpenet skal transporteres fra A til B skal dette gjøres på en sikker måte. Det skal ikke være blankskudd i magasinet og magasinet skal være ute av våpenet. Det skal transporteres forsvarlig i en koffert eller lignende. Den skal absolutt ikke bæres på kroppen. Skyting i uegnede områder som boligområder etc. kan føre til straff iflg. Våpenloven.

****************************************

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Kaliber 9mm PAK
Lengde 175mm
Vekt 665g
Magasinkapasitet 6skudd
Zoraki - R1-6 Startrevolver 9mm PAK - Shiny/Wood Zoraki - R1-6 Startrevolver 9mm PAK - Shiny/Wood Zoraki - R1-6 Startrevolver 9mm PAK - Shiny/Wood Zoraki - R1-6 Startrevolver 9mm PAK - Shiny/Wood
Zoraki - R1-6 Startrevolver 9mm PAK - Shiny/Wood

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.