Retay Arms - XPRO Startpistol Sort - 9mm PAK

På lager
SKU
R570540B
1790,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Retay XPRO Startpistol fra velkjente Retay Arms!

Stilig single action modell fra Retay Arms. Pistolen har en syntetisk kropp med metall slide og deler. Sliden er i typisk Beretta-stil. Pistolen er semi-automatisk og rommer 19 skudd i magasinet.

Denne startpistolkopien, produsert av Retay Arms. Den har en slide i metall, og polymer grep. Den bruker vanlig 9mm PAK patroner og smeller utrolig høyt. Så husk hørselvern.

Denne pistolen er perfekt til å bruke når du trenger realismen til en ekte pistol uten faren med å bruke ekte kuler. Det gjør denne ypperlig til sikkerhetskurs og hundetrening så vell som teater og film. Den kommer i en hendig liten plastkoffert med skumgummi på innsiden for å bekytte den under transport.

Slik fungerer den: Trekk sleiden tilbake for å lade det første skuddet. Trykk i vei! Når det siste skuddet er avfyrt låser sleiden seg tilbake akkurat som en original skarp pistol. Tomhylsene blir blåst ut av kammeret. Denne startpistolen og alle andre som vi selger, er plugget igjen i løpet og stikkflammen går ut på toppen. Det går ikke an å modifisere dem til å skyte skarp ammunisjon.

****************************************

Startpistoler går under våpenloven selv om det er 18års grense. Det betyr at du kun skal skyte det på egnede områder f.eks en skyteklubb. Hvis våpenet skal transporteres fra A til B skal dette gjøres på en sikker måte. Det skal ikke være blankskudd i magasinet og magasinet skal være ute av våpenet. Det skal transporteres forsvarlig i en koffert eller lignende. Den skal absolutt ikke bæres på kroppen. Skyting i uegnede områder som boligområder etc. kan føre til straff iflg. Våpenloven.

****************************************

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Kaliber 9mm PAK
Lengde 200mm
Vekt 817g
Magasinkapasitet 19skudd
Skuddmodus Semiauto
Retay Arms - XPRO Startpistol Sort - 9mm PAK

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.