Retay Arms - Eagle X Chrome - 9mm PAK

På lager
SKU
A126143W
1990,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-
  • Våpenkopi med blowback
  • Kun 18års grense
  • Smeller like høyt som en original

En fantastisk og realistisk kopi av den berømte Desert Eagel-pistolen produsert av Retay Arms

Den originale Desert Eagle modellen ble utviklet i 1985 og har i årene etter blitt et ikon i pistolverden. Det finnes flere varianter, både i størrelse og kaliber, men når du ser en av disse kjenner du den øyeblikkelig igjen på dens unike profil.

Denne startpistolkopien, produsert av Retay Arms, er en flott kopi av en original Desert Eagle. Den har en kropp og sleide i metall, og polymer på deler av grepet. Pistolen er noe mindre enn originalen, men er fremdeles heftigere enn de fleste andre. Den bruker vanlig 9mm PAK patroner og smeller utrolig høyt. Så husk hørselvern.

Denne pistolen er perfekt til å bruke når du trenger realismen til en ekte pistol uten faren med å bruke ekte kuler. Det gjør denne ypperlig til sikkerhetskurs og hundetrening så vell som teater og film. Den kommer i en hendig liten plastkoffert med skumgimmi på innsiden for å bekytte den under transport.

Slik fungerer den: Trekk sleiden tilbake for å lade det første skuddet. Trykk i vei! Når det siste skuddet er avfyrt låser sleiden seg tilbake akkurat som en original skarp pistol. Tomhylsene blir blåst ut av kammeret. Denne startpistolen og alle andre som vi selger, er plugget igjen i løpet og stikkflammen går ut på toppen. Det går ikke an å modifisere dem til å skyte skarp ammunisjon.

****************************************
Startpistoler går under våpenloven selv om det er 18års grense. Det betyr at du kun skal skyte det på egnede områder f.eks en skyteklubb. Hvis våpenet skal transporteres fra A til B skal dette gjøres på en sikker måte. Det skal ikke være blankskudd i magasinet og magasinet skal være ute av våpenet. Det skal transporteres forsvarlig i en koffert eller lignende. Den skal absolutt ikke bæres på kroppen. Skyting i uegnede områder som boligområder etc. kan føre til straff iflg. Våpenloven.
****************************************

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Kaliber 9mm PAK
Skuddmodus Semiauto
Retay Arms - Eagle X Chrome - 9mm PAK Retay Arms - Eagle X Chrome - 9mm PAK Retay Arms - Eagle X Chrome - 9mm PAK Retay Arms - Eagle X Chrome - 9mm PAK
Retay Arms - Eagle X Chrome - 9mm PAK

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.