Krytac - Kriss Vector AEG - Sort

På lager
SKU
23656
Tilbudspris 5841,- Vanlig pris 6490,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Selveste Kriss Vector! 

En mer taktisk SMG skal du lete lenge etter! Om du trenger en hurtig, lett og taktisk maskinpistol så er Kriss Vector for deg! Kjent fra flere filmer og spill, blant annet PUBG. 

Denne maskinpistolen er en av de mest ettertraktede SMGene på markedet, og det er lett å se hvorfor. Ikke bare ser den tøff ut, den har 3 skytemoduser også! Enkeltskudd, 2skudds burst og full-auto! De fleste rifler med burst funksjon har 3 skudds burst, men denne har 2 skudds burst, noe som gjør den enda mer unik og lik originalversjonen! 

Kroppen er laget av svært solid polymer, uten slark og nøye gjennomført finish. Hop-up er lett tilgjengelig under støvdekselet. Krytac har gjort en soleklar fin jobb med denne solide AEGen som er laget på lisens! Vi tror du vil være enig med at dette helt klart er den mest realistiske KRISS Vector airsoft kopien på markedet!

Sammen med rifla medfølger 1 sett med solide flip-up jernsikter og 1stk 21mm rail som kan monteres på den siden av Vectoren som du selv ønsker. Batteriet oppbevares i et kammer i pistolgrepet som er ca 11cm langt, så det er noe begrenset hvilke batterier som passer. Viktige deler som gjenger, pins og rails er laget av metall. Kolben kan foldes sammen for å gjøre maskinpistolen mer kompakt, noe som gjør transport enda lettere! Flammefordeleren er avtakbar og enden av løpet har 14mm CCW gjenger til feste av lyddempere. 

Taktisk, solid, velfungerende og holdbar. Denne airsoft maskinpistolen er en drøm å holde i med velbalansert vekt, perfekt lengde som gjør at den sitter svært godt i skulderen og du kan virkelig føle hvor nøye og realistisk sammensatt denne SMGen virkelig er! Krytac KRISS Vector har tatt airsoftmarkedet med storm og du vil ikke bli skuffet!

OBS: Siktet på bildet følger IKKE med! Bruker du batteri over 9.6V kan garantien bortfalle!


Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Drivkraft Batteri
Blowback Nei
Lengde 445/665mm
Løpslengde 165mm
Magasinkapasitet 95skudd
Utgangshastighet 109mps/360fps
Kaliber 6mm Softgunkuler
Hop-Up Ja, justerbar
Rail 21mm
Vekt 2600g
Type Softgun
Skuddmodus Semiauto, Fullauto, Burst
Energi i Joule 1.2
KAMPANJE
Krytac - Kriss Vector AEG - Sort Krytac - Kriss Vector AEG - Sort Krytac - Kriss Vector AEG - Sort Krytac - Kriss Vector AEG - Sort Krytac - Kriss Vector AEG - Sort
Krytac - Kriss Vector AEG - Sort

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.