Hera Arms - CQR Elektrisk Softgunrifle Proline - Svart

På lager
SKU
19206
4690,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Airsoftverdens "Rolls Royce". ASG imponerer med denne spesiallagde rifla!

Game-on! Er en av de første i verden til å kunne tilby denne rifla som forhåndsbestilling! Forventes inn mot slutten av mars 2019.

Kraftig, presis, unik og avansert softgun som virkelig presterer godt rett ut av esken. Rifla er finjustert ned til hver minste detalje og ASG setter en ny standard for hva Proline betyr!

Møt det beste av to verdener, ICS og HERA ARMS har sammen med ASG skreddersydd årets feteste airsoftrifle! Denne rifla ser ikke unik ut, den ER unik! 

ICS sin velprøvde innmat gjør denne rifla til en driftsikker og slagkraftig airsoftrifle. Pakket rundt innmaten finner du originale HERA ARMS design hvor originalrifla sitt design bygget videre på hva AR15 platformen har å by på. I et nytt og spennende prosjekt har HERA ARMS bygget en rifle skal passe til den moderne soldat, nemlig CQR modellen! Sammen med ICS har ASG gjort denne rifla om til en airsoftrifle og den skuffer virkelig ikke!

 

Rifla kommer med en rekke spennende spesifikasjoner som er nøye tilpasset for å optimalisere riflas effekt samt brukervennlighet. Her skal vi ta en titt på noe av det rifla har å by på: 

- Split-gearbox gir lett tilgjengelighet for vedlikehold samt realistisk demontering

- Quick spring change gjør det enkelt å endre FPS slik at du møter de forskjellige FPS kravene enkelte klubber/baner har

- Forstørret ambidekstri ladearm

- Flip-up jernsikter medfølger og øvre 21mm rail er helstøpt

- Flere reimfester slik at rifla kan bæres slik du ønsker

På innsiden finner du MIM gears samt høykvalitets polymer deler. Hop-up enheten er solid og tilbyr presisjon til både korte og lange avstander. Dette er ikke en "CQB-Only" rifle, den presterer like godt på lengre avstander også!

Gjør rifla til en "one of a kind" rifle ved å sette på diverse taktisk utstyr på de 21mm railene som du finner rundt hele rifla!

I tillegg til å ha en full-metalls reciever, er frontskjeftet og flammedemper på rifla CNC maskinert fra aluminium og frontgrepet kan tas av om ønskelig.

Et spennende rifledesign nøye sammensatt som virkelig gjør seg verdig til å konkurrere blant de beste riflene på markedet!

 

OBS! VIKTIG INFORMASJON OM BRUK AV BATTERI TIL DENNE RIFLA: 

- Har du M100 fjær i denne rifla kan vi anbefaler 7.4V Li-po stock tube som du finner her! (Art: 19013) Denne fjæren er standard ut av esken. Dersom du bruker andre batterier kan garantien bortfalle.

- Dersom du bruker M110 eller høyere(Maks M120) kan vi anbefale 11.1V Li-po stock tube som du finner ved å trykke her! (Art: 19014) Bruker du andre typer batterier en anbefalt kan garantien bortfalle. Du bør ikke bruke lavere en 11.1V på en så kraftig fjær.


Bruker standard M4/M15/M16 magasiner.

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Drivkraft Batteri
Blowback Nei
Lengde 727mm
Magasinkapasitet 300skudd
Utgangshastighet 110mps/361fps
Kaliber 6mm Softgunkuler
Hop-Up Ja, justerbar
Rail 21mm
Vekt 3129g
Type Softgun
Skuddmodus Semiauto, Fullauto
Energi i Joule 1.2
Hera Arms - CQR Elektrisk Softgunrifle Proline - Svart Hera Arms - CQR Elektrisk Softgunrifle Proline - Svart Hera Arms - CQR Elektrisk Softgunrifle Proline - Svart
Hera Arms - CQR Elektrisk Softgunrifle Proline - Svart

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.