GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo

På lager
SKU
GOPBSNT
599,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

 

En meget allsidig paintball snipervest! Her får du plass til mye, alt er justerbart, alle lommer og holdere kan avmonteres. Her har du også plass til en RAM-pistol og magasin. Vesten kan festes til et belte med både knapper og borrelås slik at den sitter optimalt. I tillegg gir To MOLLE-punkter på sidene deg og muligheten til  å optimalisere eventueller lårhylster på begge sider. 

 

 

Foran har du en liten radiolomme, en utilitylomme og en lomme for co2patroner. I tillegg har du to store magasinlommer (til f.eks Dye Dam, evt First Strike), og en lomme for pistolmagasin i tillegg  til selve pistolhylsteret. 

 

 

På baksiden har du plass til tanken din, enten luft eller co2, og 4stk 140skudds pods. Tanken hektes fast på hele fire punkter og med borrelås i tillegg. Baksiden til hvor podsene er også et MOLLE-system. Vesten kan justeres opp og ned og til sidene, dette gjør at den passer til de aller fleste! NB. Her er det avbildet en P99 RAM, en co2-tank og 4podder. Dette medfølger selvsagt ikke i prisen.  

 

 

Spesifikasjoner
18 års grense Nei
GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo
GO! Sniper Paintballvest - Tysk Camo

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.