GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo

Utsolgt
SKU
loadedtysk
Tilbudspris 259,60 Vanlig pris 649,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Vi har fått laget en vest for skogspillere som ikke leker butikk! En meget robust vest med plass til hele 10stk 140pods og luft/co2 tank. Denne vesten er justerbar både i høyde og bredde, så den passer de aller fleste. Alle lommer, patcher og podhylser er festet med knapper og borrelås slik at du kan justere etter eget ønske. 

 

Foran på denne vesten er det plass til 6poder, tre på hver side. I tillegg har man en liten radiolomme, en utilitylomme og en hylselomme (for co2-patroner f.eks). Alle lommene og podholdere kan altså fjernes og justeres.

 

Vesten kan festes til et belte nederst og det er to MOLLE-fester på sidene. Tar du disse i bruk vil vesten og et eventuelt lårhylster sitte helt optimalt.
 

Bak på vesten har du et MOLLE-system hvor man har plass til 4pods og en luft eller co2-tank. Denne kan selvsagt vendes slik at poddene ligger nedover. Selve tanken festes med borrelås og 4stk festpunkter slik at den sitter meget godt fast.

 

 NB: Podder følger ikke med!

Spesifikasjoner
18 års grense Nei
KAMPANJE
GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo
GO! Heavy Load - Paintballvest - Tysk Camo

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.