G.I. Sportz LVL Loader - Red

På lager
SKU
30781
1549,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

G.I. Sportz LVL magasin, 200-skudds kapasitet, inkludert speedfeed og lokk, lav profil, passer både til skjør paint og reball jamfritt. Alt i en super dyktig prisklasse!

LVL magasinet fra G.I. Sportz er en ny innovativ magasin som setter standarden for ytelse i lavere prisbrakke uten å ofre kvalitet og funksjonalitet. Magasinet har en lav profil, noe som gjør at den er det lille ekstra vanskelig å treffe på banen. Kompakt design, og 200-ball kapasitet uten å ofre noe på vekt siden. Magasinet veier lite, og er enkelt og håndterlig når den er installert på markøren. Profilen gjør det og enkelt å se forbi, uten å ha en svær bakside som blokkerer synet som i tilfeller med andre typer magasiner.

Skallet demonteres enkelt på få sekunder uten verktøy, og magasinet kommer med speed feed rett fra esken av. Lokket knipses bare på plass om det trengs på en regnværsdag. Designet i matemekanisme gjør det omtrent umulig for jam å forekomme da det er ingen direkte propeller å henge seg oppi. Magasinet tar 4-AA batterier(ikke inkludert.) Magasinet er designet med fornuftighet, og kommer med kun 1 knapp. Trykk for å skru den på, trykk så igjen for å spinne matemekanisme, trykk og hold inn for å skru av. Enkelt, ikke noe å krølle seg i, og er bare driftsikker.

Magasinet er lett å rengjøre, og kan pålitelig mate reballs i tillegg.

Dette er virkelig en magasin som setter ny standard, og er bare å anbefale!

Spesifikasjoner
18 års grense Nei
G.I. Sportz LVL Loader - Red G.I. Sportz LVL Loader - Red G.I. Sportz LVL Loader - Red G.I. Sportz LVL Loader - Red
G.I. Sportz LVL Loader - Red

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.