G&G - TR16 MBR 308WH - AEG

På lager
SKU
G2H-016-SRH-BNB-NCM
4790,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Presis G&G rifle med topp klasses elektronikk! 

Airsoft DMR fra G&G til deg som er ute etter langt løp, avansert elektronikk og solid innmat. Denne rifla kjører full pakke på det beste G&G har å by på! God softgunrifle med de spesifikasjonene som skal til for at rifla skal kunne tilpasses dine behov!

G&G TR16 MBR 308SR er G&G sitt svar på den ultimate DMR rifla. Rifla har ikke bare moderne full-metalls ytre skall som et langt M-lok forskjefte med 21mm rail langs hele oversiden og ambidekstri funksjoner, rifla har nemlig upåklagelig topp moderne elektronikk!

Elektronikken i TR16 308SR begynner med en ferdig installert MOSFET, det avanserte blant elektronikken begynner først med avtrekkeren og fire-selectoren. Inni rifla sitter en micro høytaler som lar deg få vide viktig informasjon om rifla, som elektronikkfeil og lavt batteri-nivå. Trigger er programbar og du kan derfor velge mellom enkeltskudd, 3-skudd burst, 5skudd burst og full auto. 

I rifla sitter det en helt ny utgave av en G2 gearbox. G2 gearboxen er overlegen i forhold til eldre modeller og er laget for lengre levetid og mer effektivitet. Alt fra Cylinder head til hvilke gears som blir brukt er byttet om på med denne rifla for å maksimere dens ytelse. Rifla har også Quick-Spring-Change-System for å gjøre bytting av fjær lekende lett!

Når rifla går tom for skudd i magasinet, stopper også rifla å skyte, noe som gjør dette til en svært realistisk rifle. 

Topp moderne rifla fra G&G til de som vil ha noe litt mer avansert en vanlig!

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Drivkraft Batteri
Blowback Nei
Lengde 870mm
Løpslengde 400mm
Magasinkapasitet 40skudd
Utgangshastighet 114mps/375fps
Kaliber 6mm Softgunkuler
Hop-Up Ja, justerbar
Rail 21mm
Vekt 3050g
Type Softgun
Skuddmodus Semiauto, Fullauto, Burst
Energi i Joule 1.3
G&G - TR16 MBR 308WH - AEG G&G - TR16 MBR 308WH - AEG
G&G - TR16 MBR 308WH - AEG

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.