Tilbudet utløper om:

G&G GR4 G26 Black/Pink Edition AEG - Blowback

Utsolgt
SKU
EGR-G26-BPS-PBB-NCM
Tilbudspris 2399,- Vanlig pris 2990,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Svart, rosa(eller lilla.. for de som er fargeblinde), blowback, elektrisk M4, fetere blir det ikke!

Game-on er en av de første i verden til å ha denne herlige modellen på lager! M4 airsoftrifle er rifla for deg som er ute etter en allsidig våpenplattform. AR riflene sitt design gjør at rifla passer de fleste. Du får masse magasiner og oppgraderinger til disse og denne rifla kommer med flotte fargedetaljer. G&G GR4 Advanced G26 rifla kommer med pneumatisk blowback og semi / full-auto.

G&G sitt pneumatiske blowbacksystem resulterer i en veldig realistisk følelse og lyd når du bruker denne rifla og er med å forsterke spillfølelsen! Kroppen på denne rifla er laget i veldig sterk polymer, som gjør at du får en lett rifle uten at det går ut over holdbarheten. Dette er også med på å gi rifla en svært god pris!
Toprailen gjør at du kan sette på alle typer opptikk som har 21mm feste og gearboksen i denne hærligheten er laget i fullmetall samt shimmet utrolig bra!

Holdbarhet og høy ytelse gjør denne AEGen perfekt for enhver spiller og riflas kropp er laget motstandsdykting mot støt, sprekk og skraper.

Rifla har 14mm CCW gjenger til feste av lyddemper. Batteri settes inn i forskjeftet og bakre jernsiktet er justerbart og kan tas av om du ønsker. Alle de rosa delene er laget av metall. helt klart en flott rifle for de som er ute etter en M4 plattform med kompakt design.

GR4 G26 yter like bra som rifler som er priset dobbelt så mye, så sikre deg et eksemplar av denne fantasitske rifla idag!

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Drivkraft Batteri
Blowback Ja
Lengde 700mm
Løpslengde 260mm
Magasinkapasitet 300skudd
Utgangshastighet 100mps/328fps
Kaliber 6mm Softgunkuler
Hop-Up Ja, justerbar
Rail 21mm
Vekt 2440g
Type Softgun
Skuddmodus Semiauto, Fullauto
Energi i Joule 1
KAMPANJE
G&G GR4 G26 Black/Pink Edition AEG - Blowback

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.