G&G - GPM92 - GBB

På lager
SKU
GAS-GPM-92F-BBB-ECM
Tilbudspris 1341,- Vanlig pris 1490,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

G&G har lyttet til vårt behov om en GBB pistol som skal yte bedre i kaldt klima!

Ny og spennende pistol fra G&G! Denne pistolen har en helt ny vri som kan bety at den virker enda bedre i norsk klima! interessert i GBB pistoler? Da er dette produktet for deg! G&G har nemlig laget et nytt gassystem som skal kunne fungere bedre selv om det er kaldt. 

G&G sparte ikke på kruttet da de designet denne GBB pistolen. Den kommer i en egen spesialdesignet koffert hvor den ligger trykt og godt sammen med magasin og speedloader. På utsiden av kofferten sitter logoen til G&G Armament og den oser av kvalitet. 

Pistolen sitter som støpt i hånden og vektbalansen er nær perfekt! Metallmagasinet lager en herlig "klikk" lyd når du setter det inn i pistolen. 

G&G sitt nye design presenterer en helt ny roterende ventil som skal forebygge frost/is i ventilen, noe som er et kjent problem, spesielt viss det er kaldt ute. Når en gasspistol går veldig kald, kan den fryse til og slippe ut all gassen. Det nye systemet til G&G skal forebygge at det skjer. 

Triggerbeskyttelsen er utvidet for å komme lettere til med hansker, og triggeren i seg selv har fin respons og føles ikke slurvete ut. Hva mer får du ut av denne fantastiske pistolen? Pistolrammen er laget i metall, sikringen sitter på begge sider som tillater både høyre og venstrehendte å håndtere den lett og sikkert, 12mm CW gjenger til feste av enkelte lyddempere, 21mm rail på undersiden til frste av lykt/laser, justerbar hop-up, realistisk blowback og sist men ikke minst, en solid og stilig spesialdesignet koffert til pistolen!

En sikker vinner i det norske klima. Denne driftsikkre pistolen kan bli din favoritt!

 

Materiel: Metall

Lengde - 226mm

Løpslengde - 116.5mm

Vekt - 1016 gram

Justerbar Hop-Up - Ja

Magasinkapasitet 27 skudd.

Blowback - Ja

Gasstype - Airsoftgass

Utgangshastighet 106m/s(350fps)

Energi - 1.1 Joule

 


Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Drivkraft Softgungass
Blowback Ja
Lengde 226mm
Løpslengde 116mm
Magasinkapasitet 27skudd
Utgangshastighet 106mps/350fps
Kaliber 6mm Softgunkuler
Hop-Up Ja, justerbar
Rail Nei
Vekt 1016g
Type Softgun
Skuddmodus Semiauto
Energi i Joule 1.1
KAMPANJE
G&G - GPM92 - GBB G&G - GPM92 - GBB G&G - GPM92 - GBB
G&G - GPM92 - GBB

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.