Dye Ultralite Jersey - Orange

Utsolgt
SKU
80152503
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Dye har kommet ut med enda en kleslinje, og Dye sitt fokus når den ble designet var å gjøre spillere bedre. Dette har blitt gjort på en utrolig enkel måte, nemlig å kutte vekt. Ved å gjøre dette har Dye lagd klær som gjør spillere raskere, og alle som spiller Paintball vet at hurtighet vinner.

Dye sponsede lag som Tampa Bay Damage sverger til Ultralite serien og kan henvise til gode resultater i Pro divisjonen på grunn av nettopp dette. Atleter som allerede er raske vil merke forskjellen enda bedre ved å bevege seg fra plass til plass på banen uten å kunne bli skutt. Klærne er heller ikke like "baggy"/posete som mange andre klær, noe som også gjør deg som mål på banen enda mindre, og dermed også vanskeligere å treffe.

Draktene kommer uten padding, men i et slitesterkt og ekstremt "stretchy" stoff. Ettersom alle bruker Kne- og Albuebeskyttere er ikke padding en nødvendighet lenger, selv ikke for de beste spillerne som spiller hardest og sliter mest på kroppen.

Med Dye sine Ultralite klær vil du garantert merke forbedringer, anbefales til alle som har lyst å virkelig merke en forskjell! 

 

Spesifikasjoner
18 års grense Nei
KAMPANJE
Dye Ultralite Jersey - Orange

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.