Colt Peacemaker SAA .45 Luftpistol 4.5mm BB - Blue

På lager
SKU
5.8308
1699,-
  • doneNorges største utvalg
  • doneRask levering
  • doneFrakt 99,-

Colt Single Action Army Revolver (Colt SAA), populært kalt Colt Peacemaker har endelig kommet i fullt lisensiert 4.5mm BB utgave! Denne er bare HELT RÅ!

Den orginale revolveren ble designet for det amerikanske kavaleriet av Colt’s Manufacturing Company og tatt i bruk fra 1873. Historisk sett var Colt Peacemaker den mest profilerte av de revolvere som ble benyttet i den "Ville Vesten". Utviklingen startet i 1871, og ble sent ut til kavaleriet i november 1872 for testing. Etter testing og sammenligning med andre våpen, plasserte forsvaret i 1873 en ordre på åtte tusen våpen. En rekke av ville vestens markante personligheter på begge sider av loven har benyttet seg av Colt's SAA revolver blant annet: Bat Masterson, Doc Holliday, John Wesley Hardin, Wyatt Earp, Billy The Kid og Pat Garrett.

 

4.5mm BB utgaven av denne klassikeren er virkelig en fryd for øyet og revolveren har samme utseende, følelse, og samme funksjonalitet som den orginale .45 Colt Peacemakeren. Som den ekte revolveren går heller ikke tønnen på denne ut. Hver patron lades enkeltvis inn i ladehullet på høyre side av cylinderen. Dra hammeren halvveis bak, deretter roterer du tønnen og setter inn en ny ladet patron. For å fjerne en tom patron gjør du akkuratt det samme motsatt vei og presser på utløserstangen. For å lade patronene med BB kuler setter du inn en BB kule i bunnen av hver patron.

 

Denne revolveren her er meget kjekk å skyte med å grunnet dens svært realistiske utseende passer denne også ypperlig til våpensamlere som har lyst å ha denne klassikeren i samlingen sin!

På denne kan man ikke bruke 4.5mm kuler i plastikk.

125mps/410fps!

 


 

Sjekk ut denne videoen for å se hva denne revolveren kan:

Spesifikasjoner
18 års grense Ja
Colt Peacemaker SAA .45 Luftpistol 4.5mm BB - Blue Colt Peacemaker SAA .45 Luftpistol 4.5mm BB - Blue Colt Peacemaker SAA .45 Luftpistol 4.5mm BB - Blue
Colt Peacemaker SAA .45 Luftpistol 4.5mm BB - Blue

Omtaler

Copyright © 2005-2018 Game-On AS. All rights reserved.