Til kassen
Totalt: 0

Meny

Logg inn

Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-
Norsk nettbutikk! | Fast frakt på 129.- | Prismatch
Tur/Jakt

Inspirasjon til tur

Inspirasjon til tur med Game-On!

Selv om Game-On spesialiserer seg på softgun, luftvåpen og paintball er vi nå riktig så flinke på tur og! I Norge har vi noe av verdens vakreste natur så for alle så har mulig anbefaler jeg virkelig å ta seg turen ut! Spesielt nå i vår månedene hvor trær og busker blomstrer og solen titter frem. Selv tar jeg alltid turen ut når været tillater det. Denne gangen gikk søndagsturen til Storaberget i Rogaland. Ikke den lengste turen, men utrolig fin tur med variert terreng og litt historie med kulturminner underveis. 

Turutstyret måtte bli testet så ut på tur ble det! Det viktigste en kan ha med seg er mat og drikke! Så jeg fant frem turmat, tursekk i form av en såkalt camelbak som vi kaller for fint “drikkebeholder med stropper”. Den jeg hadde rommet 3L og satt god på ryggen. Visste du at vi har et stort utvalg av turmat her på Game-on? REAL Turmat og Field Meal er ikke bare lettvint å ha med seg i sekken, men det smaker utrolig godt også! Jeg tok med meg Kebabgryte og Pasta Bolognese. Så toppet jeg det hele med sjokolade proteinbar! Det kaller jeg luksus turmat! I etterkant kan jeg si at jeg ble positivt overrasket av hvor god kebabgryten var! Bare ikke glem å ta med termos med varmt vann, da du trenger 3,6 L med vann til maten.           

REAL - Turmat. Kebabgryte, Pasta bolognese

Tips til planlegging av din neste tur 

Melder du deg inn i Den Norske Turistforening så kan du melde deg på felles turer og aktiviteter. I tillegg så har de mange turisthytter hvor du kan bo ganske billig! Usikker på hvor du skal gå på tur så finnes det veldig mange gode tips ut.no

Jeg har også nettopp begynt å bruke en app som heter AllTrails som er helt gratis, men jeg anbefaler Pro versjonen. Da kan du laste ned kart slik at du har dem på mobilen i tilfelle du mister dekningen. Den sier også ifra hvis du går ut forbi stien/går feil, du kan skrive ut kart og legge til venner. Super app spør du meg! Ønsker du bare å noe så enkelt som et kart/GPS når du skal på tur anbefaler jeg Topo GPS.

 

Turutsyr

 


God tur fra Game-on!

Game-on inspirasjon til tur

 

 

For mer inspirasjon les også:

Ønsker du å motta nyheter og spennende artikler først? Da anbefaler vi deg å melde deg på vårt nyhetsbrev om du ikke allerede har gjort det!